06 51513306 info@intercoaches.nl

Op 1 april werd Den Briel ingenomen, ten tijde van de 80-jarige oorlog. Vanaf die tijd was deze datum de dag bij uitstek om mensen om de tuin te leiden. Een soort bananasplit in de tijd dat er nog geen verborgen camera’s bestonden!
En 1 april 2015? Ook tijd voor een goeie grap? Dat zal best al heb ik er nog niet een bedacht. In elk geval wel de dag om de nieuwe site van Intercoaches te lanceren.

Door de verschillende activiteiten die Intercoaches onderneemt, is een aantrekkelijke site met een heldere indeling een must. U komt ongetwijfeld onderwerpen tegen waarvan u nog niet van wist dat we er bij Intercoaches mee bezig zijn. Want behalve trainingen en coachingen staat de laatste jaren het onderwerp Aanbestedingen stevig op de kaart. Uiteraard omdat dit onderwerp (veel van) onze zorg en welzijn moet stroomlijnen. Een forse klus voor de lokale overheid en instellingen op het gebied van zorg en overheid.

Dat Intercoaches een netwerk is, zorgt ervoor dat we steeds in beweging zijn en graag voorop lopen. Dat is de aard van het beestje en daardoor mist u de boot niet. Als u wilt dat we bij u ‘aanleggen’, bel dan Alice Hilbers (06-51513306) en maak een afspraak. U hoeft niet te rekenen op een grap maar wel op een luisterend oor. Onder het motto: twee weten meer dan één. En het motto vandaag gaat nog een stap verder: delen is vermenigvuldigen. Vandaar dat we graag onze site met u delen.

En . . . tot gauw!

Alice Hilbers
Intercoaches

Pin It on Pinterest

Share This